Politic

Michael Gudu: USR-iștii ar trebui să susțină cauza României în chestiunea admiterii în Schengen

Deputatul liberal Michael Gudu atrage atenția că USR face parte din grupul Renew Europe, alături de partidul olandez VVD și ar trebui ca în această calitate să facă lobby pentru admiterea României în Schengen. Declarația liberalului vine în contextul în care unii parlamentari olandezi se opun primirii țării noastre în Schengen.

Sunt parlamentari olandezi care nu doresc admiterea României în Schengen, nu este un secret. Însă, nu toți politicienii din Olanda sunt împotriva intrării României în Schengen. Partidul premierului Mark Rutte (Partidul Popular pentru Libertate și Democrație, pe scurt VVD, membru al Renew Europe) a votat împotrivă la recentul vot din parlamentul olandez, iar europarlamentarii acestui partid s-au abținut de la votul din Parlamentul European. PNL a făcut toate demersurile pentru a pleda cauza României în cadrul grupului politic al popularilor europeni, din care partidul face parte.

USR face parte din grupul Renew Europe – alături de VVD – și dacă își doresc sincer ca România să fie admisă în Spațiul Schengen, să susțină cauza României în fața colegilor lor de grup european, inclusiv în fața colegilor lor olandezi din partidul premierului Rutte”, a transmis Michael Gudu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top