Actualitate

Târg de produse tradiționale în Piața Civică din municipiul Tulcea

Deschiderea oficială a Târgului producătorilor locali din județul Tulcea a avut loc astăzi, începând cu ora 11.00. Evenimentul se va derula pe parcursul a două zile, în cadrul proiectului „Cooperare pentru promovarea produselor și serviciilor cu specific local din teritoriile GAL“, finanțat din PNDR 2014-2020.

În aceste zile, peste 40 de producători locali oferă vizitatorilor o gamă variată de produse tradiționale specifice teritoriilor GAL: de la produse din carne, până la produse de panificație, dulcețuri, siropuri naturale, dar și produse realizate de cei mai iscusiți meșteri și artizani populari locali. Spectacolul culinar va fi acompaniat de programe artistice deosebite, asigurate de ansambluri locale ce vor aduce în prim plan toate valorile tradiționale din acest spațiu.

„Avem cele mai bune produse, avem produse excepționale, pe care trebuie să le promovăm, iar astfel de întâlniri, în care cele patru GAL-uri  își dau mâna, sunt foarte benefice, ajută la promovare, ajută ca produsele noastre să fie validate. Îi felicit pe producătorii prezenți astăzi aici, le mulțumesc pentru efortul pe care îi depun în vederea organizării unor astfel de evenimente. Vă doresc tuturor mult succes“, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, prezent la eveniment.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top