Actualitate

Marius Horia Țuțuianu: ”Turismul reprezintă motorul economiei constănțene și îmi doresc ca județul Constanța să fie un pol de atracție în sezonul estival”

Consiliul Județean Constanța este prezent la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, care se desfășoară la Romexpo în București, în perioada 20 – 23 februarie 2020, alături de Primăria Municipiului Constanța. În standul de anul acesta sunt prezente atât autorități locale, instituții culturale cât și tour operatori specializați pe litoralul românesc, reprezentanți de top ai gastronomiei locale precum și cei ai cluburilor emblematice din stațiunea Mamaia.

“Turismul constănțean reprezintă o componentă importantă a dezvoltării sustenabile a economiei județului Constanța. Din acest motiv este extrem de important ca vizibilitatea județului nostru să fie una cât mai eficientă și evidentă. Împreună cu reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța suntem prezenți și în acest an la Târgul de Turism al României și formăm o echipă unită, cu scop comun: implusionarea turismului de la malul Mării Negre. Noi, ca și autorități publice locale trebuie să ne focusăm atenția spre promovarea județului, ca și pilon principal în dezvoltarea socio-economică a regiunii noastre. Turismul reprezintă motorul economiei constănțene și îmi doresc ca județul Constanța să fie un pol de atracție în sezonul estival. Numai așa vom avea o creștere sănătoasă a numărului de vizitatori și implicit o dezvoltare a afacerilor locale. Trebuie să reușim să îi convingem pe turiști că avem oferte atractive pentru toate categoriile de vizitatori, și totodată că avem diversitate în ceea ce privește petrecerea timpului liber” – a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Târgul de Turism al României este într-o continuă dezvoltare, fiind unul dintre cele mai importante târguri de profil din România. Acesta este deschis în perioada 20 – 23 februarie 2020, între orele 10:00-18:00, iar duminică 24 noiembrie, între orele 10:00-16:00, în Pavilionul B2 al Romexpo București.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top