Politic

Marian Crușoveanu: Acțiunea de ieri a companiei Blue Air este un atac la adresa Guvernului României

Deputatul Crușoveanu consideră inacceptabilă situația de haos creată de compania Blue Air, prin care peste 3000 de pasageri au fost blocați pe aeroporturi. De asemenea, deputatul consideră că după terminarea crizei artificiale, ministrul Transporturilor este obligat să ia toate măsurile, astfel încât să nu mai avem situații în care românii să fie puși pe drumuri.

„Acțiunea de ieri a companiei Blue Air este un atac la adresa Guvernului României, folosind drept scut uman pe toți cei care au achiziționat bilete de avion. Este inacceptabil să generezi un haos, în mod voit, din cauza diferendelor existente între companie și o autoritate a statului, atât timp cât ai posibilitatea să te aperi în instanță.
Conform datelor oficiale, peste 3000 de pasageri au fost blocați pe aeroporturi. Însă datorită acțiunii rapide a primului ministru al României, pasagerii urmează să ajungă la destinație cu sprijinul TAROM. După rezolvarea acestei situații critice, este obligatoriu ca Guvernul să ia măsuri drastice și dacă se dovedește că acțiunea este cu adevărat un șantaj, vor fi necesare măsuri care ar preveni astfel de situații pe viitor. În același timp, este nevoie de o acțiune prudentă, astfel încât să nu dezavantajăm capitalul autohton din același domeniu de activitate.
Mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi acționat în același mod medicii sau profesorii din România. Într-un sistem democratic, protestul este normal, atunci când drepturile sau libertățile sunt încălcate. M-aș fi așteptat ca această companie să organizeze o formă de protest dacă ar fi existat o încălcare a drepturilor legale, însă în niciun caz nu este de acceptat să pui pe jar statul român, folosindu-te de pasageri.
Nu este prima dată când Blue Air este implicată în scandal, de aceea, după terminarea crizei artificiale, ministrul Transporturilor are obligația de a lua toate măsurile, astfel încât să nu mai avem situații în care românii să fie puși pe drumuri și luați prizonieri de această companie sau de către altele”, a transmis Crușoveanu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top