Actualitate

La Tulcea a avut loc deschiderea oficială a evenimentului AEGYSSUS SPORT FEST, ediția 2022

Mihai Huleni, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, a participat joi, 8 septembrie 2022, la deschiderea oficială a evenimentului AEGYSSUS SPORT FEST ediția 2022.

Timp de 4 zile (8-11 septembrie), municipiul Tulcea va găzdui competiții de kaiac-canoe, tenis de masă, streetball, șah rapid, triatlon (copii și adulți), atletism/semimaraton/cros, tenis de câmp, la inițiativa unui parteneriat ce include Consiliul Județean Tulcea, Primăria municipiului Tulcea, Direcția Județeană de Sport Tulcea, Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, alături de asociații și cluburi sportive locale.

„Noi, Consiliul Județean Tulcea, am aderat la acest proiect pentru că l-am considerat foarte util. Se spunea despre Gheorghe Hagi, la un moment dat, când acesta era criticat că nu vorbește prea bine în public: Doamne, dar ce poezii scrie cu stângul!  Este la fel de valabil și astăzi, pentru că în zilele următoare, cele mai frumoase „cuvinte“ ne vor fi oferite de  sportivii care vor participa la competiții. 

Orice călătorie începe, întotdeauna, cu primul pas pe care îl faci. Anul acesta are loc prima ediție AEGYSSUS SPORT FEST, cu siguranță următoarele ediții vor beneficia de prezența unui public și mai numeros, de participanți din ce în ce mai valoroși.  Acesta este obiectivul nostru, motivul pentru care ne implicăm și datoria noastră, ca autorități publice locale – să asigurăm cadrul necesar pentru stimularea performanței!

Urez succes tuturor participanților la competiții! Indiferent de rezultate, vom fi  câștigători, și voi, și noi, cei care vă vom privi. Multă sănătate și spor la treabă, dragi sportivi!”

Deschiderea oficială a fost urmată de startul competiției de kaiac-canoe, în aplauzele tuturor celor prezenți la eveniment.        

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top