Politic

Bogdan Huțucă, despre moțiunea împotriva ministrului Energiei: USR caută scandal, cu orice preț

Camera Deputaților a respins moţiunea depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu. Au fost 191 de voturi împotrivă, 85 de voturi pentru și o abținere. Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, consideră că prin acest vot s-a dovedit că moțiunea nu a avut niciun argument plauzibil.

„În plenul Camerei Deputaților, am respins prin vot moțiunea simplă pe energie. Rezultatul votului a fost unul previzibil, mai ales că demersul a fost unul neserios, pentru că USR caută scandal, cu orice preț, fiind depășit de situația internă de criză în care se află.
Prin votul din Parlament, s-a dovedit că moțiunea nu a avut niciun argument plauzibil și astfel nu a fost luată în serios de către majoritatea parlamentară. Desigur, singurul aliat pe care îl are astăzi USR este AUR. Demersul celor de la USR a fost doar un joculeț politicianist, pentru a distrage atenția de la fisurile interne și de la plecările din partid.
Contextul internațional pe domeniul energiei este unul extrem de dificil. Până în momentul de față, Guvernul României a reușit să găsească soluții de protejare a populației și a economiei față de fluctuațiile prețului la energie. Toate măsurile luate până acum au fost mereu în conformitate cu limitele bugetare ale statului, fiind acțiuni responsabile. Este necesară o politică guvernamentală prudentă, cheltuieli care pot fi susținute de bugetul statului”, a transmis Huțucă.

Sursă foto: FB Bogdan Huțucă

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top