Politic

Lungoci: Românii au dreptul să cumpere produse de aceeași calitate ca celelalte popoare din statele UE

Deputatul PSD Lucian Lungoci denunță demersul parlamentarilor puterii, care au votat împotriva proiectului de lege privind sancționarea dublului standard de calitate a produselor și serviciilor pentru consumatori.

Parlamentarii social democrați consideră că românii au dreptul să cumpere produse de aceeași calitate cu cele achiziționate de celelalte popoare din statele UE. Cu atât mai mult cu cât analizele efectuate în România au scos la iveală că unele produse comercializate, deși sunt sigure, au o calitate mai slabă decât aceleași produse cu același ambalaj din Europa de Vest”.

De aceea, spune Lungoci, parlamentarii PSD au votat împotriva respingerii proiectului de lege privind sancționarea dublului standard.

Pentru reprezentanții PNL, USR-PLUS sau UDMR nu conteză că românul manâncă o cantitate mai mică de carne în produsele din carne, mai puțină cacao în ciocolată, important este să dea bine pe la te miri ce multinațională!

Reprezentanților PNL, USR-PLUS sau UDMR nu le pasă că românii beau suc de portocale fără portocale, că zahărul din diverse produse este înlocuit cu sirop sau îndulcitori artificiali și că detergenții folosiți de gospodinele din România au mai puțină substanță activă decât cel cu care spală o gospodină din Franța sau Germania. Sau, și mai grav, că produsele farmaceutice din țara noastră au mai puțină substanță activă decât cele din spițeriile franțuzești sau nemțești.

Pentru dreapta unită toate acestea sunt neimportante, așa cum este și poporul român în ochii lor”, a transmis Lucian Lungoci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top