Opinii

Luncavița a fost gazda Campionatului Dobrogean de Mountain Bike

La începutul lunii septembrie, s-a desfășurat cea de-a patra ediție a Campionatului Dobrogean de Mountain Bike – 2016, a cărui ultimă etapă de traseu – Explorer MTB Challenge – a avut loc în comuna tulceană Luncaviţa-Cetăţuia. Ca de fiecare dată, primăria și Consiliul Local de aici au fost partenerii acestei etape a concursului.

Campionatul a decurs fără incidente, deşi primele două etape au fost unele foarte tehnice cu zone destul de dificile. Câștigătorii din acest an au fost Berecki Gabriela de la Bike Works – Galaţi şi Oliver Drăgan de la Explorer Bike Team.
“Spre deosebire de anul trecut ,  în acest an titlul de campioană a fost desemnat luându-se în calcul ultimele 4 concursuri, motivul fiind că la prima etapă, Gold Rush Stage nu a aprticipat nici o concurentă la categoria feminin, s-a luat această decizie pentru că s-a considerat că efortul depus la aceasta categorie trebuie răsplătit, decizia a fost luată în cadrul Asociaţiei Explorer de către membrii cu drept de vot şi aprobată în unaninimitate în consiliul director” au ținut să precizeze cei din staff-ul competiției.
Alături de organizatorii acestui eveniment, devenit deja o tradiție în zonă, au fost și o serie de voluntari și sponsori,: Bike House, Bellotto, Imprimex, Buyer Expert, Bike Fm,4Run.4o, ciclism.ro, dirtbike.ro, freerider.ro, MausBike Galaţi, Parcul Naţional Munţii Măcinului.
“Mulţumim în mod special primăriei Luncaviţa care susţine concursul Explorer MTB Challenge pentru  a 4- a oară, fiind singura primărie din cele 4, care s-a implicat activ în acest proiect”, se arată în comunicatul oficial al competiției postat pe o pagină de socializare.
Și Direcţia Judeţeană Pentru Sport şi Tineret – Tulcea s-a implicat în organizarea Campionatului Dobrogean de MTB şi a concursului de trail run .
“Ne bucurăm că DJST face eforturi pentru susţinerea ciclismului pe teren accidentat şi sperăm să fie alături de noi şi anul viitor”, au concluzionat reprezentanții organizatorilor.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top