Actualitate

Lucrările edilitare continuă la Năvodari

Primarul Năvodariului, Florin Chelaru, transmite că lucrările edilitare din oraș sunt în plină desfășurare. În Mamaia Nord se lucrează la asfaltarea străzilor, parte dintr-un proiect ce mai cuprinde introducerea sistemului de canalizare ape pluviale, și amenajare trotuare cu pavele în zona de litoral a Năvodariului. Proiectul are valoarea de 4,5 milioane euro și este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Este un proiect esențial pentru orașul nostru, devenit stațiune de interes național care anual atrage din ce în ce mai mulți turiști și vizitatori.

Fac un apel la înțelegerea dumneavoastră, ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar sunt convins că aceste investiții sunt un mare câștig pentru Năvodari și stațiunea Mamaia Nord.

Știu, mai sunt multe de făcut, însă Mamaia Nord este o stațiune la început de drum, dar care are și va avea o evoluție spectaculoasă!, a transmis primarul Chelaru.

În Năvodari se lucrează și la amenajarea parcului central și a zonei blocurilor C1, C2 și C3. În zona celor 3 blocuri, se amenajează spații verzi, se refac trotuarele și traseele pietonale. Întreaga zonă va fi amenajată cu spații verzi cu covor de gazon și sistem de irigații, se vor reface trotuarele și traseele pietonale, se va monta mobilier urban.

Din discuțiile cu locatarii, în această zonă nu s-au mai realizat amenajări și investiții publice de mai bine de 30-40 de ani. Astfel de investiții în amenajarea orașului Năvodari vor continua în toate zonele, indiferent că vorbim de Centru sau cartiere de locuințe. În parcul din centru se amenajează aleile și spații cu pavaj, astfel încât năvodărenii să găsească aici un loc frumos, curat și modern pentru relaxare și petrecerea timpului liber!, a declarat Chelaru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top