Actualitate

Lucrările de reabilitare a carosabilului se extind în cartierul Faleză Nord 

Pe strada Ecaterina Teodoroiu continuă procesul de modernizare a zonei carosabile. Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de asfaltare. Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, traficul rutier este restricționat total, până la ora 16:00. De asemenea, pe Intrarea Maior Șofran, se decopertează carosabilul, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, până la ora 16:00. 

Intervențiile vor continua în perioada următoare pe strada Theodor Aman. 

Reprezentanții primăriei Constanța fac apel la conducătorii auto care tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor. 

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top