Politic

Deputatul George Șișcu a participat la vernisajul expoziției „Urme ale istoriei turce”

George Șișcu a participat alături de alte oficialități ale județului și reprezentanți ai minorității turce la vernisajul expoziției „Urme ale istoriei turce“. Evenimentul a fost organizat de către Uniunea Democratică Turcă din România cu sprijinul Centrului Cultural Turc „Yunus Emre” Constanța. 

„Am participat astăzi cu bucurie la Muzeul de Artă din Tulcea la vernisajul expoziției „Urme ale istoriei turce“, un eveniment care are loc în plină sărbătoare de Kurban Bayram și care a fost organizat de Uniunea Democrată Turcă din România, Sucursala Tulcea, cu sprijinul Centrului Cultural Turc Yunus Emre Constanța.
Vernisajul și dezvelirea plăcii comemorative a Conacului Pașei au avut loc în prezența Excelenței Sale, Doamna Füsun Aramaz, Ambasadorul Republicii Turcia în România. De asemenea, alături de noi au mai fost primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, precum și deputatul Iusein Ibram, reprezentantul minorității turce în Parlamentul României.
În Dobrogea trăiește cea mai mare comunitate de turci din România. Populația județului Tulcea constituie una dintre cele mai frumoase și mai vii comunități din România, un model de bună conviețuire între etnii și religii”, a transmis deputatul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top