Actualitate

Lucrări de igienizare în Eforie Sud

Primăria Eforie a continuat în luna decembrie lucrările de igienizare a stațiunii Eforie Sud. Chiar dacă suntem în luna Sărbătorilor de Iarnă, angajații administrației locale și cei ai EfoUrban s-au îngrijit ca parcurile, locurile de joacă și trotuarele să fie igienizate.

Astfel, lucrătorii de la EfoUrban au continuat să igienizeze Parcul Movilă și spațiile verzi aflate în zona ansamblului de blocuri din Eforie Sud.

De asemenea,primăria Eforie a anunțat că aceiași lucrători de la EfoUrban s-au ocupat și de toaletarea copacilor de pe strada Dr. Cantacuzino, Eforie Sud.

EfoUrban SRL este firma al cărei asociat unic este Consiliul Local Eforie. Ea are ca atribuții administrarea imobilelor aparținând fondului locativ, locuințele sociale, sala de sport, administrarea cimitirelor, administrarea serviciului de alimentare cu apă pentru clienții de pe Faleza Inferioară din Eforie Sud, prestări servicii de industrie mică, lucrări de întreținere spații verzi pe raza orașului Eforie.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top