Politic

Lucian Lungoci: Ipocrizia stă la masă cu parlamentarii USR-PLUS! PNL-iștii le duc tava…

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, acuză membrii coaliției de guvernare de neseriozitate și afirmații în contradictoriu. Lungoci consideră că parlamentarii USR-PLUS sunt în stare de orice pentru a mai asigura partidului din care fac parte un „ciolan guvernamental” și de aceea o dau la-ntors în privința acuzațiilor de măsluire a datelor cu privire la numărul de infectări, aduse de Vlad Voiculescu Guvernului Orban.

„Pentru a mai asigura partidului din care fac parte un ciolan guvernamental la masa Puterii, parlamentarii USR-PLUS sunt în stare de orice. Inclusiv să o dea la-ntors în privința unor afirmații făcute de colegul lor de partid, Vlad Voiculescu, decedat politic de la Ministerul Sănătății.
Pentru a avea în față la aceeași masă guvernamentală cea mai mare halcă, PNL-iștii le duc tava pe unde dorește Barna&Co.
FAPTE: Vlad Voiculescu, trecutul ministru al Sănătății, a afirmat public că Guvernul Orban a măsluit datele cu privire la numărul de infectări, pentru a putea organiza alegeri în România. Același ministru a precizat că Guvernul Cîţu măsluiește datele cu numărul de morți din România. Parlamentarii USR-PLUS au făcut scut în jurul acestuia susținându-i spusele pe toate canalele media.
FAPTE: Ludovic Orban și Florin Cîțu i-au contrazis, din toți rărunchii PNL-iști, pe reprezentanții USR-PLUS în frunte cu Voiculescu. Împins pe scările ministerului, mai apoi… Nu că n-ar fi meritat-o!
FAPTE: La votul pentru înființarea Comisiei parlamentare de anchetă asupra datelor pandemiei, parlamentarii USR-PLUS au votat împotrivă, iar cei ai PNL au procedat așijderea.
ÎNTREBARE DE BUN SIMȚ POLITIC: Când nu sunt ipocriți parlamentarii USR-PLUS?
În cazul celor de la PNL nu mai este cazul acestei întrebări, răspunsul fiind evident!
Orice alte ziceri – pe această temă – de la USR-PLUS sau PNL sunt doar cuvinte goale, ce din coadă au să sune…
Ioana Mihăilă, actualul ministru al Sănătății, nu a contrazis, nici măcar cu o virguliță, afirmațiile lui Voiculescu! Așa că ipocrizia stă la masă cu parlamentarii USR- PLUS, iar PNL-iștii le duc tava…”, a declarat Lucian Lungoci.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top