Politic

Lucian Lungoci, către pensionari: PSD s-a implicat în această guvernare pentru a vă apăra interesele!

Deputatul Lucian Lungoci afirmă că partidul pe care îl reprezintă s-a implicat în această guvernare pentru a apăra interesele pensionarilor. De aici și insistența partidului pentru creșterea procentului de 9,4% din PIB alocat pensiilor. Vestea bună este că până și liberalii se pare că au ajuns să înțeleagă acest lucru: “Îl înţeleg foarte bine pe Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marius Budăi, este responsabilitatea dânsului şi a noastră, a tuturor, să avem grijă de tot ceea ce înseamnă cetăţeanul român, fie că este activ, fie că este pensionar, a declarat Nicolae Ciucă.
„Nu este declarația vreunui lider PSD, a vreunui ales local sau parlamentar social-democrat, unui membru de partid și nici a unui votant de stânga.
Este afirmația prim ministrului României!
Este declarația premierului PNL!
Cel care s-a declarat dispus să meargă alături de ministrul Muncii, Marius Budăi, la Bruxelles acolo unde vor avea loc discuţii pe tema PNRR şi pe tema procentului din PIB pe care România să îl aloce sistemului de pensii.
Social democrații au insistat pentru creșterea procentului de 9,4% din PIB alocat pensiilor, explicând că această aberantă prevedere – “moșită” de ministrul URS Cristian Ghinea- are efecte negative, ca să nu spun dezastruase.
Sper că la acest moment să fie evident, chiar și pentru clevetitorii de serviciu, că dacă PSD nu ar fi fost la guvernare, această inițiativă nu ar fi avut loc!
Nu în ultimul rând, vreau să îi asigur pe pensionarii constănțeni că PSD s-a implicat în această guvernare pentru a le apăra interesele”, a declarat Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top