Politic

Lucian Lungoci, către Chițac: Îi solicit public să anunțe explicit când se va redeschide Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

Deputatul Lucian Lungoci este contrariat de faptul că primarul Vergil Chițac nu s-a ținut de promisiune și nu a redeschis Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Lungoci ține să îi comunice edilului că Centrul de evaluare COVID din cartierul Medeea cu 16 paturi, nu suplinește, sub toate aspectele, Spitalul de Boli Infecțioase, unde ar fi tratați bolnavi și cu alte afecțiuni, nu doar cei cu covid.

„Așteptat de constănțeni cu sufletul la gură, în data de 1 februarie! Că doar așa a anunțat primarul Vergil Chițac, întrebat fiind când se va redeschide Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Drept este că în prețiosul stil a bâiguit ceva despre cartierul Medeea și o clădire închiriată unei firme, dar la fel de adevărată este și constatarea conform căreia cei mai mulți constănțeni au înțeles și au așteptat redeschiderea Spitalului de Infecțioase.
Cred că până și primarul Chițac s-a prins de gafa făcută – nici prima și, în mod cert, nici ultima – iar drept urmare nici măcar nu i-a călcat pantoful liberal la …Centrul de evaluare COVID din cartierul menționat mai sus. Adică la cele 16 paturi care nu le suplinesc, sub toate aspectele, pe cele de la Spitalul de Boli Infecțioase.
Asta-i ca-n bancul de la Radio Erevan:
Un ascultător întreabă – E adevărat că lui Ionescu i s-a dat o Volgă albă?
Redacția răspunde – Da, cu trei mici corecții: nu era albă, era neagră; nu era Volgă era bicicletă; nu i s-a dat, i s-a luat.
Îl las pe Vergil Chițac să se dumirească cine-i Ionescu, unde-i Volga, a cui este bicicleta și, nu în ultimul rând, cui nu i s-a dat, ci i s-a luat! Până se dumirește Primarul Constanței, îi solicit public să anunțe explicit când se va redeschide Spitalul Clinic de Boli Infecțioase!
Mai direct spus să renunțe la glumițe cu: “în scurt timp”, „mai apoi”, ”la o dată ulterioară” sau …la primăvară.
Până se decide și Vergil Chițac să ia în serios problema redeschiderii, îi reamintesc faptul că în această unitatea sanitară sunt tratați bolnavi și cu alte afecțiuni, în afară de COVID 19.
Din cauză ambâțului manifestat “plenar” de primarul Constanței, aceștia au fost lăsați de izbeliște și nu puțini au dat mâna cu moartea… De izbeliște a fost lăsat și personalul medical, cel care a fost împrăștiat prin tot județul fără a avea certitudinea unui loc sigur de muncă.
Și ca să nu existe vreo urmă de confuzie pentru Vergil Chițac, precizez că vorbesc despre pacienții și angajații Spitalul Clinic de Boli de Infecțioase din Constanța, Bulevardul Ferdinand numărul 100…”, a declarat Lucian Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top