Politic

Lucian Lungoci, apel către români: Nu vă lăsați atrași în jocurile speculanților

Cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, Lucian Lungoci ține să menționeze că în țara nostră ANPC este o instituție puternică ce se află mereu în sprijinul interesului public. În același timp, deputatul îi îndeamnă pe români să fie atenți la jocurile speculanților și la temele aruncate pe piața informațiilor.
„Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a demonstrat de-a lungul timpului și cu predilecție în ultima perioadă că acționează rapid, pentru a proteja românii de practicile incorecte.
Astăzi, de Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor îndemn românii să semnaleze ANPC orice fel de abatere! Comisarii din fiecare județ vor fi prezenți oriunde nu sunt respectate regulile comerciale.
Fiindcă toți românii merită să fie tratați corect și să primească produse și servicii la standarde europene!
Fac apel și la responsabilitatea românilor, rugându-i să nu se lase atrași în jocurile speculanților de orice fel și să fie atenți la temele aruncate pe piața informațiilor. Unele pot fi false, conducând la situații în care le sunt încălcate drepturile de consumatori”, a declarat Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top