Fără categorie

Lungoci: Sistemul de sănătate din România s-a mobilizat la maximum pentru primirea refugiaților din Ucraina

Deputatul Lucian Lungoci declară că datorită faptului că finanțarea spitalelor și a personalului medical se face la fel ca în perioada stării de alertă, sistemul de sănătate va fi menținut la cei mai buni parametrii posibili. În plus, sistemul de sănătate din țară este pregătit pentru primirea refugiaților din Ucraina.

„În pandemie, spitalele din România au primit pacienți cu restricții. Stare de fapt care a creat, nu de puține ori, situații dramatice!
Acum, starea de alertă fiind ridicată, resursele sunt mobilizate, iar bolnavii vor beneficia de toate serviciile oferite de sistemul medical din România.
IMPORTANT este că, pentru încă o perioadă, finanțarea spitalelor și a personalului medical se va face la fel ca în starea de alertă! Urmarea? Sistemul de sănătate va fi menținut la cei mai buni parametrii posibili.
La fel de IMPORTANT este și că sistemul de sănătate din România s-a mobilizat la maximum pentru primirea refugiaților din Ucraina:

  • S-au pregătit spitalele militare
  • Se fac campanii de donare de sânge
  • Echipele DSP sunt trimise în vămi
  • La fiecare vamă, din toate județele de frontieră, se aplică primele proceduri:
  • Evaluarea medicală a refugiaților
  • Îndrumarea către servicii medicale de specialitate, atunci când este cazul
  • Testare și vaccinare, pentru cei care doresc”, a transmis Lucian Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top