Actualitate

Licitația pentru construirea unui Centru Cultural Expozițional în Cerna, anulată

Conform SEAP, licitația publică pentru proiectarea şi execuția lucrărilor de construire a unui Centru Cultural Expozițional în comuna Cerna a fost anulată.

Execuția lucrărilor pentru proiectul „Construire Centru Cultural Expozițional în comuna Cerna” constă în  Construirea unui nou Centru Cultural Expozițional cu regim de înălțime parter, cu următoarele caracteristici: construcție de forma dreptunghiulară cu infrastructura de tip tălpi continue, situate pe traseul pereților, cu cota de fundare la -1,40 m.

Sistemul structural propus este dual, realizat din cadre cu stâlpi din beton armat și ferme metalice pentru zona sălii de festivități, iar pentru restul clădirii structura fiind realizată din zidărie de cărămidă portantă, cu sâmburi, centuri și planșeu din beton armat, acoperiș tip șarpantă cu nivelatoare din tablă plană prefălțuită.

Se vor realiza, de asemenea, toate instalațiile necesare asigurării funcționalității obiectivului (electrice, sanitare, termice), se vor prevedea utilajele echipamentele necesare (centrala termică electrică cu accesorii, boiler electric, apometru).

De asemenea, prin proiect se prevede achiziționarea unor dotări specifice, ce vor face obiectul elaborării documentației de proiectare, dar procurarea acestora va face obiectul unui/unor contracte de furnizare distincte.

Valoarea estimată a contractului este de 950.781,19 lei fără TVA. Documentațiile pentru avize, acorduri, autorizații vor costa 2.000,00 lei. Pentru Proiectul tehnic de execuție (inclusiv detalii de execuție) se va plăti 16.200,00 de lei, iar pentru asistență tehnică din partea proiectantului 0,00 lei.

Construcțiile și instalațiile vor costa 913.858,41 de lei, montaj utilaje 974,80 de lei; utilaje și echipamente cu montaj 9.747,98 de lei. Pentru organizarea de șantier se vor plăti 8.000,00 lei.

Achiziționarea dotărilor incluse în proiect (furnizare mobilier, echipamente audio, video, cortina și sistem prindere, vitrine expoziționale, aparate aer condiționat etc) vor face obiectul altor proceduri de achiziție, de furnizare dotări specifice obiectivului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top