Actualitate

În comuna Ciucurova se vor construi locuințe sociale și de necesitate

Consilierii locali ai comunei tulcene Ciucurova au luat o serie de decizii în ședința ordinară de Consiliu Local desfășurată spre finalul lunii iunie.

Convocați de primarul Marin Șerban, aleșii locali ai comunei au avut pe ordinea de zi mai multe proiecte asupra cărora au decis. Printre acestea se numără și proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico – economici ai obiectivului de investiții „Locuințe Sociale și de necesitate”. Legat de acest proiect, consilierii locali au aprobat și cheltuielile neeligibile din Devizului General al obiectivului de investiții „Locuințe Sociale și de necesitate”.  

În aceeași ședință a Consiliului Local Ciucurova, s-a mai discutat proiectul privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli și a listei obiectivelor de investiții pe anul 2021 cu suma de 705 mii lei, proiectul  privind aprobarea decontării cheltuielilor de deplasare in interesul serviciului a cadrelor didactice navetiste din cadrul Școlii Gimnaziale Ciucurova pentru perioada septembrie – noiembrie 2020 și proiectul privind aprobarea inventarului bunurilor din patrimoniul comunei pe anul 2020.

Aleșii locali au dezbătut și  dezmembrarea în două loturi a unui teren situat în intravilanul comunei T.21 parcela 549 în suprafață de 1325 mp, având nr. cadastral 35048 înscris în CF 35048,apaținând domeniului privat al comunei.

Totodată, s-a discutat proiectul privind aprobarea înființării serviciului de asistență comunitară SAC comuna Ciucurova , instrumentelor și procedurilor necesare funcționării serviciului social.

Suplimentar, aleșii locali din Ciucurova au discutat despre inventarul bunurilor din patrimonial comunei pe anul 2020 și alte probleme organizatorice.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top