Opinii

Laura Badea, invitată de onoare la concursul de scrimă din Cumpăna

Sâmbătă, 11 aprilie 2009, începând cu ora 11:00, în Sala de Sport a Complexului Sportiv „VICTORIA” Cumpăna, a avut loc concursul de scrimă intitulat: „Scrima – Arta Fair Play-ului la Cumpăna”. Scopul acestui concurs a fost participarea activă a copiilor din mediul rural la viaţa sportivă şi crearea de noi secţii de scrimă şi în alte comune constănţene. Partenerii acţiunii au fost: Direcţia pentru Sport a Judeţului Constanţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Scrimă, Filiala Judeţeană Constanţa a Asociaţiei Comunelor din România, Clubul Sportiv “Farul” Constanţa şi Clubul Şcolar Sportiv Nr. 1 Constanţa.      

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Pe de altă parte, Muzeul Militar Naţional „Regele Ferdinand I” – Filiala Constanţa a prezentat o expoziţie de arme albe din colecţia proprie.

Invitată de onoare la acest concurs a fost campioana olimpică la scrimă Laura Badea.

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a reuşit astfel ca încă o dată să transforme comuna în centrul activităţilor artistice, fiind acum rândul artei sportive de a se face remarcată în comuna constănţeană. “Scrima este arta care transcede timpul, captând atât interesul nobililor, dar şi pe cel al oamenilor simpli, sub forma autoapărării, a exerciţiului, a disciplinei, şi cel mai recent, a sportului olimpic”, a declarat şeful administraţiei locale, Mariana Gâju.

      

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top