Actualitate

La Tulcea s-a dat startul în cadrul Cupei Internaționale Delta Dunării la înot sportiv

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat luni, 18 iulie 2022, la deschiderea Cupei Internaționale Delta Dunării – înot sportiv, ediția a IV-a, eveniment organizat de Asociația Clubul Sportiv Natantibus și cofinanțat de Consiliul Județean Tulcea prin Legea 350/2005, privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general.

 „Este o zi importantă și mă bucur să văd o prezență atât de mare la această competiție. Ne bucurăm că am putut să ajutăm această acțiune, sperăm ca pe viitor să facem mai mult. Rolul unui politician este să vorbească mai puțin și să facă mai mult. Din acest motiv, subliniez doar câteva lucruri: felicit pe toți cei care se pregătesc atât de mult în această disciplină sportivă, precum și pe cei care stau în spatele lor, pe antrenori, pe părinți, pe toți cei care îi sprijină să obțină rezultate. Recent, s-au încheiat Campionatele Europene de Juniori și sunt convins că printre dumneavoastră sunt câțiva campioni cu care ne vom mândri la viitoarele campionate. „Mens sana in corpore sano“ este dictonul care se potrivește cel mai bine în aceste momente. Pentru ca viitorul nostru să fie asigurat din punct de vedere al sănătății și al educației, trebuie să îi încurajăm pe acești copii minunați să facă sport iar sportul total este înotul. Vă felicit pe toți pentru ceea ce faceți și Doamne ajută!“, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

La Cupa Internațională Delta Dunării participă 11 cluburi cu 177 competitori din țară și străinătate: Iași, Constanța, Tuzla, Tulcea, Medgidia, Mioveni, Pitești și Chișinău. Proiectul își propune să promoveze un stil de viață sănătos prin activități fizice și să valorifice aptitudinile individuale într-un sistem organizat de pregătire și competiție.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top