Opinii

La Eforie se va desfășura a doua ediție a Congresului Medical “Calitate și competitivitate în balneologie”

Primăria Orașului Eforie organizează Congresul medical “Calitate și competitivitate în balneologie”, eveniment ce se va desfășura în data de 2 mai 2015, la Mirage MedSPA Hotel, Eforie Nord.
Evenimentul își propune să promoveze potențialul zonei litorale în vederea dezvoltării turismului balnear prin integrarea serviciilor medicale și a celor turistice.

 

Creșterea competitivității destinațiilor de turism de sănătate la nivel național și internațional este condiționată de calitatea serviciilor medicale și de capacitatea integrării acestora în produse complexe de turism de sănătate.
Temele dezbătute în cadrul evenimentului se vor centra pe problematică calității în balneologie și pe oportunitățile create la nivel local și regional pentru valorificarea potențialului natural și uman existent. Standardizarea criteriilor de calitate și certificarea stațiunilor balneo climaterice vor reprezenta de asemenea teme de interes în cadrul evenimentului.
Promovând o abordare multidisciplinară în domeniul balneologiei și concentrându-se pe tematica calității în turismul de sănătate, congresul medical va crea o platformă de comunicare între actorii din domeniul turismului de sănătate de la nivel local, dar și între aceștia și reprezentanți ai instituțiilor centrale din domeniu.
La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, reprezentanți ai unităților de profil (spitale, sanatorii, baze de tratament, hoteluri), reprezentanți ai organizațiilor profesionale din domeniu, jurnaliști și formatori de opinie din domeniul turismului de sănătate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top