Opinii

La Cumpăna, cinci copii au fost încreştinaţi de Sfânta Parascheva

Datorită interesului de care au dat dovadă reprezentanţii administraţiei locale din Cumpăna faţă de cele sfinte, anul acesta, pe data de 14 octombrie, credincioşii din comună, dar nu numai, s-au putut bucura de prezenţa moaştelor mai multor sfinţi în localitatea lor. Astfel, conducerea primăriei, reprezentată prin persoana primarului Mariana Gâju, a participat atât alături de enoriaşii din Cumpăna, cât şi de cei sosiţi din întreg judeţul Constanţa, ori din ţară, la Liturghia închinată Cuvioasei Parascheva, începând cu ora 08:00.

Un articol de Andreea PAVEL


La Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, din localitate, credincioşii s-au putut ruga şi închina la moaştele Sfântului Apostol Andrei şi ale Sfântului Mare Mucenic şi Tămăduitor Pantelimon, precum şi la Veştmintele Sfintei Cuvioase Parascheva, care au fost depuse în lăcaş.
Aşa cum ne-am obişnuit să aflăm că se întâmplă în Cumpăna, o dată cu prilejul sărbătoririi unei zile precum celei închinate Sfintei Parascheva, Primăria a găsit de cuviinţă să organizeze şi sărbătoarea botezului a cinci copii aflaţi în asistenţă maternală. Astfel, începând cu ora 11:00, cinci micuţi au primit Taina Sfântului Botez. Părinţii spirituali care le vor veghea drumul în viaţă copiilor sunt oameni cu credinţă ce s-au desprins din rândul celor cu dragoste faţă de aproapele lor. Sărbătoarea a fost încheiată cu o agapă creştină, ce a avut loc la ora 12:30.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top