Opinii

La Cobadin, belgienii au investit într-o staţie de epurare

În Cobadin, cu sprijinul primarului Cristian Telehoi, se află în plină desfăşurare un proiect de instalare a unei staţii de epurare.

 

Un articol de Sebastian TARCEA, Andreea PAVEL

Tot ce mai rămâne de făcut este ca firma investitoare belgiană, cea cu care administraţia locală din comuna Cobadin a colaborat la acest proiect, să aducă staţia de epurare pentru a fi pusă în funcţiune. Edilul Cristian Telehoi a declarat pentru mass-media constănţeană că administraţia locală a finalizat tot ce avea de făcut în acest parteneriat. Mai mult, edilul a cumpărat şi un modem pentru a se putea realize uşor conexiunea la internet, asta pe lângă construirea unei încăperi de unde va fi posibilă monitorizarea epurării apei. “Mai rămâne doar să semnăm procesul-verbal de recepţie. Belgienii trebuie să vină să monteze modulele şi să pună staţia în funcţiune. Aceasta ar trebui să fie dată în folosinţă la sfârşitul lui decembrie, ceea ce înseamnă că investitorii străini trebuie să sosească cel târziu în primele zile ale lunii decembrie”, a conchis primarul comunei Cobadin.

Pe de altă parte, se pare că belgienii vor aduce şi o persoană gata pregătită în domeniu, care va răspunde de staţie după ce străinii se vor retrage. Din cauză că hoţii au dat deja  târcoale staţiei, după ce a depus plângere la poliţie, edilul Cristian Telehoi a dispus ca zona să fie păzită permanent, pentru ca incidentul să nu se mai repete.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top