Opinii

În Valu lui Traian, 400 de credincioşi au sărbătorit “Sfinţii Mihail şi Gavril”

Sâmbătă, 08 noiembrie a.c., primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a organizat festivitatea de sărbătorire a hramului bisericii “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril”, din Valea Seacă.

 

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

La slujbă au participat atât credincioşii din localitate, dar şi din împrejurimile acesteia, cât şi oficialităţi locale şi judeţene. Evenimentul a început dis de dimineaţă, în jurul orei 08.00, iar aproape de ora 12:00, locuitorii din Valu lui Traian au putut gusta din bucatele alese, puse la dispoziţie de administraţia locală, reprezentată prin edilul Florin Mitroi.

Organizatorii au fost, desigur, primăria Valu lui Traian, iar drept colaborator a participat parohia creştin-ortodoxă de la biserica “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din Valea Seacă. Evenimentul a fost binevenit şi salutat de mulţi cetăţeni, drept dovadă fiind cei peste 400 credincioşi prezenţi la faţa locului. Celor care au participat la slujbă şi masa de apoi, li s-au alăturat Laurenţiu Mironescu, candidatul PD-L la Camera Deputaţilor, Colegiul 3, şi Daniel Florea, candidat la Senat, din partea aceluiaşi partid şi la acelaşi colegiu. Şi că tot venise vorba de bucate alese, locuitorii din Valu s-au putut înfrupta din plin, la eveniment, cu sărmăluţe, pilaf, varza cu costiţă, oaie la ceaun şi, bineînţeles, cu gustoasele roşii cherry.

 

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top