Opinii

Invitaţi de seamă la Ziua comunei Corbu

În acest weekend, comuna constănţeană Corbu va fi gazda unei sărbători organizate ca la carte, cu muzică, voie bună şi mese îmbelşugate. Motivul? Localnicii, alături de primarul Marian Gălbinaşu, vor petrece de Ziua Comunei Corbu. Aşa cum i-a obişnuit, edilul le-a asigurat localnicilor toate cele necesare pentru a uita, măcar pentru o zi, de greutăţile de zi cu zi, pentru a-şi descreţi frunţile şi a se relaxa în cadrul unei petreceri perfecte.

Să sperăm că vremea va ţine cu ei şi astfel, localnicii vor petrece o zi de neuitat pe plaja din Corbu. „Ziua comunei va fi organizată pe 28 mai şi petrecerea va începe la 13:00 şi se va termina la ora 22:00. Sărbătoarea se află la a şaptea ediţie şi a devenit deja o tradiţie pentru locuitorii din Corbu. Avem invitaţi de seamă. Printre artiştii care ne vor încânta cu prezenţa se numără Irina Loghin, Gigi Dumitrele, Ion Amititeloaie, trupa de balet Juju, Laurenţiu Vlad, Vivi Petcu şi Trupa Licuricii. Dacă vom primi sponsorizări, vom organiza şi un festin”, a declarat primarul comunei Corbu, Marian Gălbinaşu.  

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top