Opinii

Infrastructură nou-nouţă şi amenajarea centrului civic, la Adamclisi

Principalele scopuri ale primarilor din localităţile constănţene sunt obţinerea fondurilor  guvernamentale sau europene.

 

Un articol de Sebastian TARCEA, Andreea PAVEL

De aceea, edilii comunelor şi oraşelor de la malul mării s-au pus pe treabă şi au elaborate proiecte cu ajutorul cărora să-şi ducă la îndeplinire obiectivele. Localitatea Adamclisi se numără printre cele norocoase, întrucât începe deja să arate ca un centru de comună europeană. Şi asta doar datorită eforturilor susţinute ale edilului Emilian Burcea, dar şi datorită angajaţilor competenţi ai acestuia.  La scurt timp după ce-a trecut febra alegerilor şi rezultatelor ei, primarul din Adamclisi a trecut la muncă şi a reuşit să ducă rapid la îndeplinire asfaltarea unui kilometru de drum, spre cimitirul din localitate.

Un alt proiect al primarului este reprezentat de continuarea lucrărilor de la Căminul cultural din satul Urluia (clădire care a fost construită în totalitate de actuala administraţie locală). Emilian Burcea speră ca vremea să fie de partea lor, pentru ca în octombrie să se poată continua asfaltarea între Adamclisi şi Urluia. Este vorba de aproape doi kilometri de drum, care se materializează într-o investiţie de şase miliarde de lei vechi.

Nu în ultimul rând, primarul din Adamclisi are în plan reamenajarea centrului civic al comunei, mai precis Piaţa Muzeului, unde, conform spuselor edilului se vor amplasa pavele, borduri, se va construi o fântână arteziană, se vor planta arbuşti şi se vor construi două foişoare pentru vârstnicii din localitate.

 

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top