Actualitate

Informare RAJA – Se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța

RAJA S.A. va executa lucrări de înlocuire a conductei de distribuție a apei potabile, cu diametrul de 250 mm, de la intersecția străzilor Crișanei cu Pictor Ion Andreescu, din municipiul Constanța.

În vederea desfășurării lucrărilor, se va întrerupe furnizarea apei potabile de marți – 24 octombrie 2023, ora 22.00, până miercuri – 25 octombrie 2023, ora 10.00.

 Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • perimetrul delimitat de străzile: Nicolae Iorga – Mircea cel Bătrân – Crișanei – Chiliei – Nicolae Iorga;   
  • tronsonul cuprins de străzile: Petru Vulcan – Mircea cel Bătrân – Făgetului – Ion Andreescu – Panait Cerna – Chiliei – Soveja – bd. Mamaia – Ion Rațiu – Maramureș – Petru Vulcan.
  • Cartierul Tomis II;
  • Centrul de Dializă Diaverum, de pe strada Nicolae Iorga;
  • Punctele termice 24 și 105.

Investiția face parte din contractul derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL1: ” Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța – Lot 1”, în valoare totală de aproximativ 42 mil. lei.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top