Opinii

Început de an şcolar într-o nouă unitate de învăţământ, în comuna Siliştea

Peste 160 de elevi de şcoală primară şi gimnazială din localitatea condusă de edilul Mihai Soare au început cursurile unui nou an de învăţământ într-o clădire nouă, situată în centrul administrativ al comunei Siliştea.
Şcoala nr. 1 este o unitate recent construită, creată la standarde europene, cu o suprafaţă de 1024 de metri pătraţi, care cuprinde 9 săli de clasă, cabinete, laborator, cancelarie, secretariat, bibliotecă sală de lectură şi grupuri sanitare, la care se adaugă dotări ultra-moderne. Investiţia realizată prin ISJ Constanţa, cu fonduri de la Banca Mondială a fost inaugurată cu mare fast în prezenţa primarului Mihai Soare, a oaspeţilor invitaţi la eveniment, a profesorilor şi evident a beneficiarilor investiţiei, copiii comunei Siliştea, îmbrăcaţi în straie populare pentru a marca momentul inaugural.

Un articol de Cristian CEALERA

„Acest eveniment încununează cei 13 ani de muncă asiduuă, ani în care am continuat să sperăm şi să visăm că vom trăi împreună acest moment special şi unic în acelaşi timp. Îmi doresc ca acest nou început să ne conducă paşii spre un viitor mai bun şi mai sigur pentru copiii noştri. Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi care ne-au fost alături în acest demers . Rezultatul este unul de mare excepţie, copiii au şansa  de a studia şi de a se dezvolta într-un mediu adecvat şi sănătos din toate punctele de vedere. Vă urez să aveţi succes şi să vă canalizaţi toată energia asupra studiului, pentru a deveni oameni de bază ai societăţii.” a declarat primarul Mihai Soare. O surpriză deosebită a fost cea făcută celor 23 de copii din clasa pregătitoare, care au fost întâmpinaţi de cadrele didactice într-o sală de clasă decorată cu elemente specifice anotimpului de toamnă. Fiecare dintre aceşti elevi au primit baloane, semne de carte, pliante şi medalii cu fluturaşi, acesta fiind de altfel şi simbolul claselor pregătitoare. Noua şcoală de la Siliştea repreintă finalitatea unui proiect extrem de aşteptat de întreaga comunitate, unitatea inaugurată pe 16 septembrie înlocuind o clădire degradată şi cu o vechime de peste 7 decenii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top