Comisia Europeană

Dezmăț la mănăstire: Jocuri homosexuale, beții și manele (FOTO)

Călugărul Serafim de la Moneasa le-a făcut cadouri tinerilor cu care s-a distrat și a mers în excursii cu ei

Părintele Serafim, administratorul mănăstirii Moneasa, județul Arad, a fost surprins în câteva filmulețe indecente, postate pe internet anul trecut, hârjonindu-se în chilia sa cu doi tineri. Luat la întrebări de jurnaliști, părintele Serafim a declarat că nu îi cunoaște prea bine pe cei doi, care ar fi ajuns întâmplător la el în chilie. Reprezentanții Arhiepiscopiei Aradului l-au pedepsit pe călugăr mutându-l disciplinar pentru o perioadă de timp la o mănăstire de maici.

Ziarul DEZVĂLUIRI a intrat în posesia unor fotografii și a unor filme care arată că părintele Serafim a mințit. Călugărul este foarte apropiat de tineri, pe care i-a primit de mai multe ori în chilie, s-a fotografiat cu ei în posturi indecente, le-a făcut cadouri, s-au plimbat în diverse locuri.

Cele mai multe imagini sunt din chilia părintelui, adevărat cuibușor de nebunii. Acolo tinerii își expun organele sexuale în fața călăgărului, petrec cu vin și manele, Serafim le face masaj. Părintele Serafim, care poartă chiloți tanga și are unghiile de la mâini și picioare date cu lac, pare încântat de tovărășia cu tinerii și face orice ca ei să simtă bine: le oferă drept cadou lănţişoare, boxe pentru PC, ba chiar şi un parfum de damă, îi îmbracă în haine preoțești şi le permite să ia în derâdere cele sfinte.

Încercare de șantaj?

Din analiza fotografiilor s-ar putea să fie vorba de o încercare de șantaj. Cei doi tineri par preocupați de ipostaze care să îl compromită pe călugăr, se distrează și râd de „victima” lor. Mai mult, una dintre filmări este făcută cu o cameră ascunsă, fără ca Serafim să realizeze că este filmat. În sprijinul acestei ipoteze vine și fotografia unui extras de la Banca Comercială Română Arad, de unde părintele (care poartă numele „civil” Ștefan Hotia) a retras 10000 lei (vezi foto jos) din contul personal și le-a trimis dovada celor doi tineri.


L-am contactat telefonic pe Serafim, încercând să vedem dacă a fost victima unui şantaj: „Nu știu nimic. Nu mai vreau să vorbesc despre problema aceea, situația s-a rezolvat. Eu nu am niciun cont în bancă și nu îi cunosc prea bine pe acei tineri. Au fost o singură dată la mine în chilie și au făcut acele filme. În rest, nu este nimic adevărat.”
Fotografiile îl contrazic însă! Priviți și vă cruciți!

 

Am încercat în repetate rânduri să discutăm cu reprezentanții Arhiepiscopiei Aradului, dar pana în momentul publicării articolului, aceștia nu ne-au oferit niciun punct de vedere.

Update-Reprezentanții Arhiepiscopiei Aradului au revenit cu un punct de vedere: Serafim este un simplu călugăr al acestui schit, singurul dealtfel! El a fost pedepsit în urmă cu un an pentru greșeala sa, fiind trimis la canon într-un schit de maici. Deși noile fotografii și filme demonstrează că relația călugărului cu cei doi tineri nu este chiar atât de nevinovată și întâmplătoare cum a părut în momentul anchetei Arhiepiscopiei, șefii Bisericii din Arad consideră că pedeapsa pe care el a primit-o este suficientă!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top