Actualitate

În trei zile de festival, “Enisala – Unitate la Cetate” a adus peste 50.000 de oameni în zona celei mai frumoase cetăți din Dobrogea de Nord

Evenimentul organizat de Consiliul Județean Tulcea în parteneriat cu Primăria Comunei Sarichioi a fost un real succes, numărul mare de participanți, în creștere de la o zi la alta, fiind dovada deschiderii publicului față de acest tip de manifestări publice.

Peste 10.000 de oameni au participat la prima zi a festivalului, peste 20.000 au ajuns la Enisala sâmbătă seara, iar în ultima zi de spectacole numărul participanților a fost estimat la peste 23.000.

Spectacolele oferite de formații apreciate ale scenei românești au creat, la Enisala, o atmosferă unică în ceea ce privește evenimentele organizate până acum la Tulcea.

Vunk, Cargo și Voltaj au fost trupele care au închis cele trei zile dedicate publicului tulcean (și nu numai) și care s-au bucurat de un public spectaculos, care a animat atmosfera de la poalele cetății Enisala și care a cântat, alături de îndrăgiții artiștii, cele mai cunoscute piese ale acestora.

În finalul festivalului, zeci de mii de oameni au cântat și au dansat „ca la 20 ani“, convinși să revină aici, la cetatea Enisala, și la ediția următoare. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top