Actualitate

În plină pandemie, proiectele continuă în comuna Carcaliu

Gheorghe Panfil, primarul comunei tulcene Carcaliu, continuă, alături de administrația locală pe care o coordonează, implementarea proiectelor menite să modernizeze comuna.

Astfel, în plină criză mondială de pandemie, când majoritatea oamenilor sunt izolați în case, proiectele de infrastructură se derulează în continuare la Carcaliu. Spunem „în continuare” deoarece proiectul de asfaltare a străzilor din comună a început anul trecut, după ce pe multe artere s-a lucrat la introducerea rețelei de canalizare.

Investițiile în extinderea canalizării și în asfaltare a străzilor sunt asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), iar comunitatea a primit din partea Guvernului aproximativ 7 milioane de euro pentru cele două proiecte care trebuie finalizate în 2020.

Patru dintre cele 32 de străzi cuprinse în proiectul de asfaltare vor beneficia și de montarea unui sistem de rigole pentru colectarea apelor. Pe majoritatea străzilor vor fi instalate borduri.

Iată de ce, zilele acestea se lucrează intens în Carcaliu la montarea rigolelor, pregătirea drumurilor în vederea turnării covorului asfaltic.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top