Actualitate

În plină pandemie, proiectele continuă în comuna Carcaliu

Gheorghe Panfil, primarul comunei tulcene Carcaliu, continuă, alături de administrația locală pe care o coordonează, implementarea proiectelor menite să modernizeze comuna.

Astfel, în plină criză mondială de pandemie, când majoritatea oamenilor sunt izolați în case, proiectele de infrastructură se derulează în continuare la Carcaliu. Spunem „în continuare” deoarece proiectul de asfaltare a străzilor din comună a început anul trecut, după ce pe multe artere s-a lucrat la introducerea rețelei de canalizare.

Investițiile în extinderea canalizării și în asfaltare a străzilor sunt asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), iar comunitatea a primit din partea Guvernului aproximativ 7 milioane de euro pentru cele două proiecte care trebuie finalizate în 2020.

Patru dintre cele 32 de străzi cuprinse în proiectul de asfaltare vor beneficia și de montarea unui sistem de rigole pentru colectarea apelor. Pe majoritatea străzilor vor fi instalate borduri.

Iată de ce, zilele acestea se lucrează intens în Carcaliu la montarea rigolelor, pregătirea drumurilor în vederea turnării covorului asfaltic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top