Politic

Huțucă: Faptul că vom ridica un Spital de Pediatrie la Constanța reprezintă o victorie uriașă pentru tot județul

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, își dorește ca Guvernul va apleca urechea la nevoile județului și că, pe lângă Spitalul de Pediatrie ce s-a anunțat că se va construi în oraș, să se ridice aici și un Spital Regional, iar spitalele actuale să fie modernizate.

„Pandemia ne-a arătat și mai clar limitele și problemele sistemului sanitar pe care oricum le știam cu toții. Din păcate, în ultimii 31 de ani s-a investit mult, mult prea puțin în sănătate.
De aceea, faptul că vom ridica un Spital de Pediatrie la Constanța reprezintă o victorie uriașă pentru tot județul.
Dar nu vreau să ne oprim aici, îmi doresc să ridicăm aici și un Spital Regional și să modernizăm și să extindem actualele spitale. De aceea, sper că Guvernul va apleca urechea la nevoile noastre și va ajuta Primăria și Consiliul Județean pentru ca aceste proiecte să se finalizeze cât mai repede.

Spitalul de Pediatrie va avea 93 paturi pentru pacienţi, din care: 15 paturi UPU la parter, 72 paturi pe diferite secţii distribuite câte 24 paturi pe nivel la etajele 1,2 şi 3 şi 6 paturi ATI la etajul 4. Spitalul va fi dotat cu instalaţii de climatizare, instalaţii de intervenţii semnalizare incendiu, sistem antiefracţie, sistem de control acces în imobil şi va fi corespunde celor mai ridicate standarde medicale şi de protecţie europene”, a transmis Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top