Actualitate

Horia Constantinescu solicită reluarea mandatului de șef al CJPC Constanța

În cursul zilei de ieri, 23 martie 2020, Horia Constantinescu, comisar șef adjunct al CJPC Constanța, a decis să solicite încetarea efectelor Ordinului nr.82/24.02.2020 prin care a fost suspendat din funcție.

Horia Constantinescu luase decizia de autosuspendare din funcția avută în contextul în care acesta își declarase intenția de a candida independent la funcția de Primar al orașului Constanța.

Conform adresei înaintate de Horia Constantinescu către președintele Autorității Naționale a Protecției Consumatorului, acesta spune:

“Având în vedere situația prin care trece țara noastră, vă solicit încetarea suspendării raporturilor de serviciu, pentru următoarele motive:

În această perioadă este nevoie mai mult ca oricând să fie verificate

  • Unitățile de alimentație publică, care pot pune pe piață produse și servicii nesigure, punând în pericol real sănătatea și viața consumatorilor
  • Situația produselor aflate la vânzare în piețe, ce trebuie verificate pentru a evita practicile comerciale înșelătoare
  • Modul în care sunt efectuate livrările produselor alimentare
  • Respectarea condițiilor impuse de situația de urgență

Consider esențială prezența noastră pentru a consilia activitatea operatorilor economici și a putea cenzura și a putea cenzura eventualele deficiențe.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top