Actualitate

Grădinița numărul 5 din Cernavodă va fi reabilitată energetic cu finanțare de la Administrația Fondului pentru Mediu

Primăria orașului Cernavodă anunță că a obținut o nouă finanțare pentru dezvoltarea și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor. „Perseverența și implicarea conducerii administrației publice locale au fost încă o dată răsplătite cu succes”, transmite administrația locală.

Printre solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost aprobate de către Administrația Fondului de Mediu chiar cu trei zile înainte de finalul lui 2022 se află și Orașul Cernavodă, care va primi 100% din suma solicitată prin ,,Programul privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice” derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, pentru reabilitarea energetică a Grădiniței numărul 5 din localitate.

Suma propusă pentru finanțare de Administrația Publică Locală și aprobată de AFM este de 5.623.479,71 lei cu TVA inclus”, a anunțat primarul Liviu Cristian Negoiță.

,,De menționat este faptul că și alte instituții de învățământ din Cernavodă au fost reabilitate anterior anului 2022 prin alte programe guvernamentale sau cu finanțare de la bugetul local”, a concluzionat edilul orașului Cernavodă.

Programul privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice are drept scop îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, prin scăderea consumului anual de energie primară.

Finanțarea Programului se realizează din veniturile rezultate din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră încasate la Fondul pentru mediu, în limita creditelor de angajament şi bugetare prevăzute cu această destinație prin bugetul anual al Fondului pentru mediu, aprobat conform legii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top