Ştiri

Gigi Chiru și-a pus primarii în cap

Scandalul se reaprinde în PDL Constanța

Scandalul mocnit din interiorul PDL Constanța s-a reaprins imediat după încheierea Congresului Național, desfășurat sâmbătă în capitală. Primarii PDL , în frunte cu prim-vicepreședintele organizației Vasile Delicoti au organizat o conferință de presă, în cadrul căreia au lansat noi acuzații la adresa lui Gigi Chiru (foto stânga), președintele PDL Constanța. Acestuia i se impută, în primul rând, modul defectuos de alcătuire a listei de delegați care au mers în București, pentru a vota noul președinte al organizației naționale. Delicoti a declarat că Gigi Chiru a fost cel care a modificat abuziv listele de delegați, după ce acestea fuseseră inițial stabilite prin vot comun.

Un articol de Cristian CEALERA

Astfel, în locul unor membrii PDL din colegiul 4, la București au ajuns alte persoane, apropiate ale președintelui Chiru. Primarul din Poarta Albă a anunțat că ultimele evenimente l-au determinat să își dea demisia din funcția de prim-vicepreședinte PDL Constanța dar a adăugat că nu are de gând să renunțe la statutul de membru de partid și nici nu intenționează să migreze către o altă formațiune politică. „Pur și simplu nu mai doresc să fac parte din această conducere și noi, primarii PDL din Constanța ne dezicem de președintele organizației” a mai declarat Delicoti (foto dreapta). Primarul din Poarta Albă a fost susținut la conferință de Nicolae Anghel, edilul din Castelu, de Tudorel Gurgu, primarul comunei Ciobanu, de Niculae Horneț, edilul comunei Cuza Vodă. De asemenea, a absentat motivat primarul din Adamclisi, Anton Tudorel Burcea, care este însă cunoscut ca aliat al grupului de dizidenți. Prezent la conferință, secretarul general al BPJ Constanța, Petrișor Cruceanu l-a atacat la rândul lui pe Gigi Chiru: „Astăzi îmi depun demisia din BPJ, ca formă de protest pentru modul în care s-a votat la București. Nu accept să se desfășoare practici useliste de manipulare a votului în acest partid”. Contactat de ziarul DEZVĂLUIRI, “acuzatul” Gigi Chiru a declarat: „Nu vreau să fac niciun comentariu. Le-am transmis acestor colegi de partid o invitație pentru sâmbătă, la sediu, să discutăm punctual despre toate aceste probleme ridicate.”  Războiul din interiorul PDL Constanța pare însă abia la început. Partidul este divizat în cel puțin trei facțiuni mari iar tabăra lui Delicoti ar putea promova un candidat care să lupte în toamnă, împotriva lui Chiru, pentru postul de președinte PDL Constanța.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top