Ştiri

Gigi Chiru îi cere demisia directorului de la RADET

Christian Gigi Chiru a depus în cursul zilei de ieri 29 martie, la Primăria Constanţa, în atenţia primarului Radu Mazăre, cererea de demitere din funcţie a managerului RADET, Ilie Rachieru. Solicitarea este urmarea hotărârii luate de „Consiliul Constănţenilor” în şedinţa de sâmbătă 24 martie a.c.
Potrivit lui Chiru, unul dintre motivele solicitării demisiei lui Rachieru este faptul că acesta este condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată. Cel de-al doilea motiv ar fi legat de faptul că Rachieru dă dovadă de management defectuos ceea ce a dus la înregistrarea unor datorii de 220,447 milioane lei, datorii care pot genera întreruperea furnizării agentului termic şi falimentarea regiei.
RADTE a devenit falimentară şi este administrată neperformant producând o pagubă atât în bugetul local, cât şi în buzunarele constănţenilor. Prin urmare, managementul defectuos al acestei instituţii care se află în subordinea dumneavoastră directă a dus la facturi uriaşe pe care constănţenii le suportă cu greu. Menţinerea în funcţie a actualului manager al RADET,  dovedeşte, promovarea intereselor de grup şi de familie şi iresponsabilitate în actul administrativ”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top