Ştiri

Se caută un candidat PDL pentru Primăria Hârşova

Primarului localităţii Hârşova, Tudor Nădrag, şi-a anunţat plecarea de la PDL la PSD. Decizia lui Nădrag a încurcat planurile PDL-iştilor constănţeni chiar cu două luni înainte de alegerile locale.
În cursul zilei de luni 26 martie a.c.  primarul oraşului Hârşova, Tudor Nădrag, a făcut public faptul că va pleca din partidul care l-a consacrat la Hârşova. Nădrag s-a declarat mândru să fie membru PSD şi nu a dorit să facă prea multe comentarii vizavi de plecarea sa din PDL.

Un articol de Ştefan Doru COPOŢ Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa, a declarat reprezentanţilor presei că nu ştie exact ce l-a determinat pe Nădrag să  ia această decizie. Dar bănuie că motivele economice l-ar fi determinat pe acesta să ia această decizie.
Pentru acoperirea locului lăsat liber de Nădrag, PDL Constanţa va face un prin care să identifice un candidat pentru Primăria Hârşova, care să câştige alegerile din data de 10 iunie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top