Actualitate

Gală de K1 organizată de Primăria Fântânele

Primăria Fântânele a organizat în ultimul week-end al lunii ianuarie, prin intermediul clubului sportiv din localitate, o Gală de K 1. Sala căminului cultural s-a umplut de localnici dar şi de persoane din afară, care i-au urmărit pe sportivi, printre care 14 luptători ai clubului, licențiaţi la Federația Română de Budo Kai. Primarul Gheorghe Popescu consideră că sportul contribuie la dezvoltare fizică şi construieşte caractere, ajută la închegarea spiritului comunitar.

„Primăria susţine acest sport, ca şi alte sporturi. Finanţăm cantonamente, plătim indemnizații și hrană pentru sportivi. Sunt bucuros că am avut prilejul să ne întâlnim în număr atât de mare cu ocazia acestui eveniment. Sper ca am reuşit să le oferim momente de bucurie celor prezenţi. Primăria şi Consiliul Local Fântânele sprijină sportul, pentru că astfel avem posibilitatea de participa la formarea caracterelor. În acelaşi timp, consider că astfel de evenimente au rolul de a promova comuna noastră şi de a demonstra că şi în mediul rural poţi face lucruri deosebite dacă îţi doreşti cu adevărat şi dacă ai o echipă bună de colaboratori. Sigur că nu ne limităm la sport. Ne preocupăm în aceeaşi măsură de sănătate şi educaţie, precum şi de infrastructură, fără de care toate cele enumerate mai sus nu ar fi posibile. În acest sens vreau să amintesc că avem în proiect asfaltări de drumuri, rigole de scurgere, realizarea unei șosele de centură, a unui centru medical şi vom construi şi o sală de sport, unele dintre proiecte fiind deja în lucru”, a declarat primarul Popescu.

Clubul Sportiv Viitorul Fântânele are secția de fotbal seniori și copii, precum şi secția de luptători K1. La fotbal, echipa a plecat din Liga a 6-a, iar acum e în Liga 4-a, cu şanse de promovare.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top