Opinii

Femeile social-democrate din Constanţa au petrecut 8 Martie la Hotel „Aurora”

Primăria şi Consiliul local Cumpăna, judeţul Constanţa, reprezentat legal prin persoana primarului, ec. Mariana Gâju, a organizat spectacolul dedicat tuturor doamnelor şi domnişoarelor şi care s-a intitulat: „În dar de ziua ta”.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Joi, 5 martie a.c., începând cu ora 16:00, în sala mare a Casei de Cultură din Cumpăna au fost susţinute minirecitaluri de către Şcoala de Dans Sportiv Cumpăna, condusă de Fraţii Laura şi Laurentiu Bogorodea, Ansamblul „Româncuţa” din Cumpăna, solistă Mădălina Vasile şi instructor Constantin Oltean, Şcoala de Balet „Nicolae Spirescu” din Cumpăna, profesoara Dora Spirescu, Grupa de dans al Grădiniţei Sfânta Maria din Cumpăna, profesoara Ramona Radu. “Îi aşteptăm cu drag pe toţi cei invitaţi şi sperăm ca această zi să fie un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi”, a declarat cu câteva ore înainte de eveniment, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju. Mamele copilaşilor emoţionaţi au umplut sala cu ropote de aplauze, uitând măcar pentru o zi grijile cotidiene.

Flori şi cadouri pentru bătrânele de la Căminul pentru Vârstnici şi femeile din Secţia de Maternitate

Din dorinţa de a oferi dragostea şi aprecierile binemeritate doamnelor şi domnişoarelor care nu mai au puterea de a se bucura de primăvară, Mariana Gâju, liderul Organizaţiei Judeţene de Femei a Partidului Social Democrat Constanţa, s-a alăturat colegelor de partid şi şi-au îndreptat paşii către semenele aflate în Căminul pentru Persoane Vârstnice Faleză Nord Constanţa, precum şi către cele care le îngrijesc pe acestea.

Astfel, vineri, 6 martie a.c., începând cu ora 11:00, reprezentantele PSD Constanţa au fost alături de doamnele din cămin, alinându-le pentru câteva clipe tristeţea şi dezamăgirea: „Am fost alături de aceste minunate femei, în speranţa că le vom aduce un strop de primăvară, de speranţă şi iubire în suflete, prin oferirea de daruri, dar nu în ultimul rând, asigurându-le că vom fi mereu aproape de ele. De asemenea, vor fi sărbătorite şi mamele, cele care în aceste zile se află în Secţia de Maternitate a Spitalului Judeţean Constanţa, privilegiate fiind de minunea pe care doar o femeie o poate înfăptui, aceea de a da viaţă!”, a declarat primarul comunei Cumpăna şi liderul Organizaţiei feminine PSD Constanţa, Mariana Gâju. Nu în ultimul rând, aceasta a ţinut să descrie în două cuvinte, femeia, cea în cinstea căreia au fost organizate evenimentele festiva în Cumpăna, pe tot parcursul acestor ultime zile: „Viaţa, arta, chiar şi energia se declină la feminin. Ambiţioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive şi eficace, fac ca intervenţia lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică întregii omeniri”.

A doua zi, sâmbătă, 7 martie a.c., începând cu ora 13:00, la Restaurantul „Aurora”, din staţiunea Mamaia, a fost petrecere mare. Peste 650 de doamne şi domnişoare au fost sărbătorite la iniţiativa Marianei Gâju. Petrecerea a fost susţinută de o orchestră ce a avut grijă să asigure buna dispoziţie, alături de dansul modern şi dansul sportiv.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top