Fără categorie

Expoziție de artă plastică și lansare de carte la CERONAV

Ovidiu Cupşa, directorul CERONAV, și-a dezvăluit și o latură mai puţin cunoscută pentru cei care îl știu doar din postura de om politic sau cea de director de instituție.
Vineri 7 martie a.c., Baza Nautică a CERONAV, de pe malul lacului Siutghiol, a găzduit primul eveniment din cadrul „Primăverii Culturale”, iniţiată de instituţia de instruire şi perfecţionare a personalului navigant. Este vorba despre inaugurarea galeriei de artă din incinta Bazei Nautice a CERONAV și lansarea ultimului volum de poezii semnat de Ovidiu Cupșa. A fost prezentată publicului o expoziţie de grafică şi pictură a artiştilor plastici Marieta Besu şi Tudor Tiţoiu- fiul plasticianului constănțean Ion Tițoiu. Lansarea volumului de poezii „Flamingo”, semnat de Ovidiu Cupşa, a marcat punctul culminant al evenimentului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top