Politic

Europarlamentarul Marian – Jean Marinescu a fost azi invitatul deputatului Bogdan Huţucă, la sediul PNL Constanţa

Deputatul europalamentar Marian-Jean Marinescu a susţinut, azi 15 mai a.c., la sediul Partidului Naţional Liberal din Constanţa, o conferinţă de presă în prezenţa deputatului PNL de Constanţa, Bogdan Huţucă.

Marian-Jean Marinescu, care este raportor pe politici de transport în cadrul Parlamentului European a vorbit despre importanţa rămânerii României în Uniunea Europeană. Asta în contextul în care, a susţinut el, puterea de la Bucureşti încearcă în mod evident depărtarea României de valorile europene şi implicit de Uniunea Europeană.

În cee ace priveşte oraşul Constanţa, Marinescu a spus că “ oraşul Constanţa nu s-a dezvoltat la nivelul la care ar fi putut să se dezvolte, mai ales că este un oraş cu ieşire la mare. Portul Constanţa nu s-a dezvoltat aşa cum s-a promis prin campaniile electorale. Vina aparţine administraţiei locale dar şi celei naţionale. În legătură cu zvonul cum că Olanda se împotriveşte intrării României în spaţiul Schengen şi cum că ar vrea să cumpere Portul Constanţa, realitatea este alta. Eu l-am întrebat pe preşedintele PPE care se ocupă în guvernul Olandei de acest lucru, acesta s-a uitat la mine chiar ciudat, negând ferm acest lucru.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top