Exclusiv

CĂLUGĂR către un tânăr: Facem SEX cum vrei tu, dar fără să spun la ce mănăstire sunt

Un tânăr din București a făcut publice pe contul de Facebook două fotografii indecente ale unui călugăr și print screenuri ale unui dialog pe care l-ar fi purtat cu acesta pe whatsapp. Clericul a fost identificat de tânăr ca fiind ieromonah la o mănăstire în construcție, din comuna Ostrov, județul Constanța și purtând numele de călugărie Nectarie.

Cei doi au purtat un dialog foarte explicit despre preferințele sexuale (homosexuale), ba chiar au stabilit detalii pentru o întâlnire de „amor”. Doar că tânărul din București a postat fotografiile și dialogul pe Facebook.

Ora târzie la care a fost publicat articolul a făcut să nu putem obține un punct de vedere de la Arhiepiscopia Tomisului, în cadrul căreia activează Ieromonahul Nectarie.

Vom reveni pe măsură ce obținem mai multe informații.

Ce spune Arhiepiscopia Tomisului

Update:

„Referitor la fotografiile ce circulă în mediul online, puse pe seama Ieromonahului Nectarie precizăm că, din analiza fotografiilor reiese că nu este aceeași persoană, ci două persoane diferite, ce se disting prin:
– forma ochilor,

– forma pomeților,
– forma feței (mai subțiată la primul), 

– forma bărbii (răsfirată vs. rotunjită), 

– purtarea frecventă a ochelarilor la cel de-al doilea,
– constituția umerilor (primul este mai îngust la umeri). 
Cât despre textele vehiculate, oricine poate salva un număr de telefon sub numele Nectarie, pe care poate vehicula orice fel de texte și poze, deci acestea nu sunt relevante.
Pentru a ne asigura că lucrurile sunt așa cum par din analiza imaginilor, vom face și o anchetă internă.”

Biroul de Comunicare al Arhiepiscopiei Tomis

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top