Opinii

Elevii din oraşul Ovidiu, cei mai buni la educaţie rutieră

Oraşul condus de edilul George Scupra a fost timp de trei zile, în perioada 18-21 august, scena unui concurs naţional de educaţie rutieră. “Cupa Ovidius – Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă” s-a bucurat de participarea a 11 echipe din întreaga ţară. Elevii Şcolii Generale Nr.2 Ovidiu s-au confruntat cu echipe din judeţe Argeş, Teleorman, Giurgiu, Vaslui, Brăila, Suceava, Caraş- Severin, Călăraşi, Maramureş şi Sălaj. Locul întâi şi trofeul competiţiei au fost fost adjudecate de gazde, în timp ce pe următoarele două locuri s-au clasat echipele din Costeşti – Argeş, respectiv Bocşa – Caraş Severin.

Organizatori ai evenimentului, Primăria şi Consiliul Local Ovidiu le-au asigurat micilor oaspeţi şi un amplu program de evenimente. În fiecare zi, tinerii competitori au fost transportaţi la plajă iar seara au participat la activităţi cultural artistice, punctul culminant fiind un spectacol desfăşurat pe 20 august. Primarul George Scupra a declarat: „Mulţumim tuturor participanţilor la acest concurs. Pe lângă premierea ocupanţilor primelor trei locuri, toţi ceilalţi participanţi au primit medalii şi diplome din partea organizatorilor. Ne bucurăm că am putut oferi cele mai bune condiţii de masă şi cazare pentru participanţii la Cupa „Ovidius”, pe care îi aşteptăm de fiecare dată cu acelaşi entuziasm”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top