Actualitate

Dezbatere publică la sediul primăriei municipiului Medgidia

În sala de ședințe a primăriei municipiului Medgidia are loc marți, 29 octombrie, dezbaterea publică ce finalizează etapa consultării publice pentru faza de elaborare a propunerilor P.U.Z. – extindere corpuri C1 și C2 cu un corp P+2E spațiu alimentație publică și spații cazare, județul Constanța, municipiul Medgidia, strada Podgoriilor numărul 21 Bis.

Primăria Municipiului Medgidia a inițiat procedura de consultare și informarea publică, încă de la începutul lunii octombrie, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională.

Inițiatori procedurii au fost: Cucicu Iancu și Mariana, iar S.C. DALI PROIECT S.R.L. au elaborat proiectul.

Materialele pot fi consultate pe site-ul propriu al autorității publice locale (www.primaria-medgidia.ro) la rubrica „Informații de interes public/Transparența decizională/Informare și consultare publică”.

Etapa consultării este cuprinsă în perioada  14.10.2019 – 29.10.2019. 

Conform primăriei municipiul Medgidia, persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de email: [email protected] sau pot înregistra adrese scrise la Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul  Primăriei municipiului Medgidia, cu sediul în str. Decebal, nr. 35.

Actualitate

To Top