Actualitate

Dezbatere publică la sediul primăriei municipiului Medgidia

În sala de ședințe a primăriei municipiului Medgidia are loc marți, 29 octombrie, dezbaterea publică ce finalizează etapa consultării publice pentru faza de elaborare a propunerilor P.U.Z. – extindere corpuri C1 și C2 cu un corp P+2E spațiu alimentație publică și spații cazare, județul Constanța, municipiul Medgidia, strada Podgoriilor numărul 21 Bis.

Primăria Municipiului Medgidia a inițiat procedura de consultare și informarea publică, încă de la începutul lunii octombrie, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională.

Inițiatori procedurii au fost: Cucicu Iancu și Mariana, iar S.C. DALI PROIECT S.R.L. au elaborat proiectul.

Materialele pot fi consultate pe site-ul propriu al autorității publice locale (www.primaria-medgidia.ro) la rubrica „Informații de interes public/Transparența decizională/Informare și consultare publică”.

Etapa consultării este cuprinsă în perioada  14.10.2019 – 29.10.2019. 

Conform primăriei municipiul Medgidia, persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de email: [email protected] sau pot înregistra adrese scrise la Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul  Primăriei municipiului Medgidia, cu sediul în str. Decebal, nr. 35.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top