Politic

Deputatul Lucian Lungoci a sărbătorit Ziua Copiilor, alături de micuții Centrului de Plasament Micul Roterdam  

Deputatul Lucian Lungoci a fost alături de copiii Centrului de Plasament Micul Roterdam într-o călătorie deosebită, care s-a desfășurat la începutul lunii iunie, pentru a marca ziua copiilor. Împreună, au trăit momente pline de bucurie și au avut parte de o lecție captivantă de istorie. Prin intermediul unei călătorii memorabile, au explorat locuri istorice importante, au descoperit poveștile războaielor daco-romane și au înțeles mai bine importanța monumentelor istorice în contextul nostru cultural.
„Sărbătoarea de 1 iunie a continuat și azi pentru copiii Centrului de Plasament Micul Roterdam cu o frumoasă lecție de istorie.
Pentru a ne bucura cât mai mult de o zi frumoasă, ne-am îmbarcat în autocare dis de dimineață și prima oprire am facut-o în Adamclisi. Doamna muzeograf Mariana Petruț ne-a captat atenția cu o frumoasă poveste de istorie din care am învățat despre războaiele daco-romane, construirea monumentului Tropaeum Traiani, dar și despre însemnătatea acestuia în istoria noastră.
De aici, drumul șerpuit printre dealurile dobrogene ne-a dus la frumoasa cetate Capidava, unde am resimțit lipsa unui ghid, dar zidurile au știut sa ne spună propria poveste.
Nu puteam sa nu ne oprim pe malul Dunării, așa că ultimul popas l-am făcut în localitatea Topalu. Le mulțumesc prietenilor mei Topoleni Ionuț Toma și Constantin Baltă pentru surprizele dăruite din tot sufletul copiilor”, a transmis deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top