Ştiri

Deputatul liberal Bogdan Huțucă: PSD a pierdut încă o redută în județul Constanța- Comuna Pantelimon a intrat sub administrația liberală

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, consideră, în contextul înfrângerii umilitoare înregistrate de PSD la alegerile locale parțiale pentru funcția de primar al comunei Pantelimon, că șantajul, agresivitatea și disperarea pesedistă primesc un vot de blam de la toți românii de bună credință.
Partidul Național Liberal, reprezentat în alegerile parțiale de Costel Armășescu, a câștigat duminică, 05 noiembrie a.c., Primăria Pantelimon. Este o nouă victorie certă a PNL împotriva PSD, alături de cea de la Deva și, cu siguranță, multe victorii vor fi anunțate în perioada următoare.

Victoria liberală de la Pantelimon îmi oferă toate motivele să am în continuare încredere în români, în bunul lor simț și în dorința de a trăi într-o comunitate mai bună. Mă bucur nespus că cetățenii din comuna Pantelimon au rezistat tuturor formelor de șantaj și presiune marca PSD şi au făcut o alegere responsabilă pentru un viitor primar liberal: Costel Armăşescu. Mi-aș dori să rețină toată lumea, mai ales cei care nu au fost în Pantelimon în ultimele zile, că PSD Constanța a mutat, în campania electorală, sediile tuturor instituțiilor pe care le controlează în mica localitate constănțeană. OPC, DGASPC, Apele Române, ANIF, ISJ, RAJA (lista poate continua) și-au pus toate resursele la dispoziția PSD. Vreau să vă imaginați zeci de directori <<la costum>>, care se plimbă pe străzile pline de praf și noroi din Pantelimon, încercând, prin opulență, să convingă oamenii să voteze PSD. Ghinion! Insistenţa obsesivă şi bolnavă a acestor persoane care compun astăzi PSD, de a controla şi acapara prin forţă brută, se izbeşte de o rezistenţă calmă atât din partea PNL, cât mai ales din partea votanţilor români”, declară președintele PNL Constanța.

Deputatul liberal Bogdan Huțucă susține că „desfășurarea de forțe a PSD Constanța în comuna Pantelimon a semănat perfect cu o invazie sovietică. Sute de soldați loiali partidului au luat cu asalt localitatea. Din surse sigure vă spun că și modul lor de operare a fost prin excelență comunist. Zeci de persoane amenințate de mai marii PSD, împărțit de șepci roșii chiar în ziua votului, staționarea a zeci și sute de activiști roșii în jurul secțiilor de votare şi multe alte practici similare, specifice unui stil total depășit de a face campanie. Un întreg județ pus la dispoziția unui partid în alegeri. Înfrângerea PSD la Pantelimon este de maximă umilință. Este în esență victoria bunului-simț în fața imposturii, opulenței și agresivității nejustificate (…) locuitorii comunei Pantelimon au avut de ales între două moduri diametral opuse de a face campanie și politică: pe de o parte, colosul PSD, înarmat, așa cum am mai spus și repet, cu întreaga resursă administrativă a județului și, la polul opus, o echipă mică dar unită, centrată pe candidat și cetățean, o echipă liberală cu mesaje credibile livrate în principal de un om care știe ce este mai bine pentru comunitatea lui, Costel Armășescu. Am mers pe un mesaj de încredere, livrat door-to-door de un om de încredere”.

Președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, lansează pe această cale un mesaj de recunoștință și mulțumire întregii echipe PNL Pantelimon și un mesaj de încredere pentru noul primar Costel Armășescu. „Pentru liberalii din Pantelimon greul abia acum începe, pentru că vor trebui să schimbe din rărunchi administrația locală și să dezvolte această comunitate”, concluzionează deputatul PNL de Constanța.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top