Politic

Deputatul Istvan Antal: Prioritatea UDMR este aderarea României la spațiul Schengen în cel mai scurt timp

Parlamentarul constănțean, Istvan Antal, discută despre aderarea țării noastre la spațiul Schengen ca fiind un proiect prioritar pentru perioada următoare:

„Noi, cei care trăim în această țară, români și maghiari deopotrivă vrem să fim cetățeni cu drepturi depline ai Uniunii Europene! Uniunea Europeană trebuie să renunțe la dublul standard. Locul României este în spațiul Schengen! Fără cozi la graniță!
UDMR respinge categoric proiectul unei Europe cu mai multe viteze. Așa cum a arătat europarlamentarul Iuliu Winkler în cadrul unei dezbateri electorale, UDMR respinge categoric ideile care promovează o Europă cu mai multe viteze și, în același timp, consideră că România va avea voce și un cuvânt de spus în procesul de reformare a UE abia atunci când va avea proiect de țară!”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top