Politic

Deputatul Istvan Antal : Dezvoltarea comunităților din ultimii ani nu ar fi fost posibilă fără sprijinul constant al Uniunii Europene

Deputatul constănțean Istvan-Janos Antal consideră că dezvoltarea constantă ce este vizibilă în ultimii ani în România nu ar fi fost posibilă fără susținerea Uniunii Europene:„ Din fonduri europene s-au construit spitale, drumuri, rețele de canalizare, au fost restaurate monumente istorice și biserici. Însă numeroase investiții sunt blocate din cauza neaccesării fondurilor și a birocrației exagerate. UDMR vrea ca cele 2 miliarde de euro – fonduri europene necheltuite de guvernul de la București – să fie realocate și utilizate în beneficiul comunităților locale. Și cel mai important, vrem bani europeni pentru construirea autostrăzii Transilvania! Mai mulți bani europeni, mai multă dezvoltare!
Fermierii sunt cei mai mari beneficiari ai aderării României la UE, ca urmare a subvențiilor agricole. Această finanțare înseamnă sume reale, nerambursabile, un venit garantat. Datorită acestei finanțări, micile gospodării au avut posibilitatea de a se dezvolta. Vrem creșterea subvențiilor agricole! Mai mulți bani, mai puțină birocrație! Uniunea Democrată Maghiară din România apără interesele agricultorilor!”

Actualitate

To Top