Politic

Deputatul PNL, Bogdan Huțucă: Imediat ce ajungem la guvernare vom elimina supra-taxa pe carburanţi pusă de Dragnea

În contextul campaniei electorale, deputatul PNL, Bogdan Huțucă a scris pe o rețea de socializare despre problema supra-taxei pe benzină: „Reiau și aici un angajament ferm al Partidului Național Liberal. Vom elimina imediat ce vom ajunge la guvernare supra-taxa pe benzină și motorină pusă de Liviu Dragnea în chiar primele zile de guvernare. Prin eliminarea acestei taxe vom susține direct, imediat și ireversibil scăderea prețurilor la majoritatea produselor și serviciilor de pe piața românească. Noi credem că românii trebuie să păstreze banii în buzunar și nu să-i dea statului, sub formă de accize. Românii știu cel mai bine ce să facă cu banii lor!”
Amintim că supraacciza pe combustibili a fost introdusă de Guvernul Ponta în 2014, cu destinația clară ca din banii strânşi suplimentar să se construiască autostrăzi. Din păcate, banii au intrat în bugetul total, astfel că scopul propus inițial nu a fost respectat. Noul guvern PSD a scos supraacciza începând cu 1 ianuarie 2017. Însă după doar câteva luni, mai exact în toamna aceluiași an, supraacciza a fost reintrodusă pe motiv că atunci când a fost scoasă nu a dus la scăderea prețurilor la carburanţi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top